Tóthék-Gluténmentes Bt.

A cég 1988-ban kezdte meg munkásságát, először az Emese kenyérporral majd az Emese süteményporral debütáltak. Ezen termékek gyártását egy helyi válalkozástól vették át, amolyan mellékállás gyanánt de hamar kiderült, hogy lisztérzékeny vásárlóknak termékeket gyártani nem lehet mellékállásban, így pár évvel később megkezdték a gluténmentes tészták gyártását.

tesztagyar

A Gluténmentes Bt. tésztagyára

Ez volt az első saját márkájú termékcsaláduk. Tésztáik között megtalálható az összes keresett magyar tészta: cérnametélt, szélesmetélt, orsó, szarvacska, spagetti, fodrosnagykocka, kiskocka, kiskagyló, keskenymetélt, tarhonya, színes orsó. Tésztáik népszerüségét mutatja az is, hogy szállítanak számos kórházba is. A fentebb említett tészták sikeréhez hozzájárult az is, hogy fogyaszthatják tej-, tojás-, szójaérzékenyek, valamintvesebetegek és koleszterinszegény diétát tartók is.

A "Tóthék tésztája" nevet jó pár évvel ezelőtt a "Cornito TM Tóthék tésztája" váltotta. A tésztákat gyártják bio változatban is, ami nagy népszerűségnek örvend a Nyugat-Európai piacon.Mivel a cég felismerte, hogy a piacon kevés az olyan élelmiszer, amit gluténérzékenyek fogyaszthatnak termékskálájukat zsemlemorzsával bővítették amit követett az ostya (ezeket egyébként 5 ízben lehet megvásárolni natúr, köményes, pizzás, fokhagymás, pikante), majd a burgonyapehely. A cég sikeréhez hozzájárult az is, hogy kizárólag természetes alapanyagokat használnak tartósítószerek nélkül és mindezt kiváló minőségben.

nepszerutermek

Népszerű termékeik egyike