Hogyan vásároljak?

Minden termék 15%-kal olcsóbban kapható webáruházunkban (GLS Hungary futárszolgálat kiszállítása esetén)!

Webáruházunkban az alábbi lépések elvégzését követően tud vásárolni:

1. Regisztráció

Kattintson a "Regisztráció" menüpontra, majd töltse ki az űrlapot. A sikeres regisztrációról a rendszer a megadott E-mail címre értesítést küld. A regisztráció során felhasználónevet és jelszavat kap, amellyel a későbbiek során ismételten tud majd vásárolni.

2. Bejelentkezés

Kattintson a "Bejelentkezés" menüpontra. A regsiztráció során megadott felhasználónevet és jelszavat begépelve jelentkezzen be a webáruházba.

3. A termék/termékek kiválasztása

A termék-kategóriák közül válassza ki a megfelelő főkategóriát pl.:Gluténmentes készítmények, majd azon belül a kívánt alkategóriát pl.:Harapnivalók. A megjelenő listából válassza ki a megvásárolni kívánt terméket. A megrendelt termék darabszámát szabadon módosíthatja.
Lehetősége van egy megrendelés alkalmával többféle terméket a kosárba helyezni.

4. Megrendelés

A kosarában lévő termékek megrendeléséhez kattintson a "Megrendelés" gombra. A rendszer ezt követően egy összesítést küld a regisztrációban megadott E-mail címre.

Áruházunkról

Élelmiszerallergia szaküzletünk a lisztérzékeny emberek számára biztosít gluténmentes élelmiszereket alapanyagok és késztermékek formájában. Vásárlóink személyesen és webáruházunkban is megvásárolhatják termékeinket. Küldetésünk, hogy információval, tanácsokkal, receptekkel és kiváló minőségű, kedvező árú termékekkel lássuk el vásárlóinkat!

Kapcsolat

+36 23 / 441 465
Budaörs, Szabadság út 14-2.
glutenmentesbolt@gmail.com
Nyitvatartás:
hétfő-péntek: 8:00-18:30
szombat: 9:00-13:00
vasárnap: zárva

Twitter

Facebook