Szolgáltatások

Minden termék 15%-kal olcsóbban kapható webáruházunkban (GLS Hungary futárszolgálat kiszállítása esetén)!

Élelmiszerallergia szaküzletünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja kedves ügyfeleinek!

Webáruház

Webáruházunkban lehetősége van kényelmesen, otthonról bevásárolni. Helybensütött termékek webáruházon keresztül történő rendelése esetén, védőgázas csomagolást biztosítunk annak érdekében hogy a  termékek szavartossági ideje hosszabb legyen. A megrendelt termékeket a GLS Hungary futárszolgálat juttatja el vásárlóinkhoz.
Az internetes vásártéren elérhető minden olyan termék, ami az üzletünkben kapható, leszámítva a hűtést igénylő termékeket. Részletesebb információt ide kattintva olvashat.

Helyben sütött péksütemények

Az általunk sütött péksütemények saját recept alapján, több hetes kísérletezés után érték el végleges formájukat. Több féle lisztkeveréket használunk (Schar, Glutenix), valamint a gluténmentes sütéshez elengedhetetlen Fiber Husk-ot is. Termékeinket megvásárolhatja a székesfehérvári, győri partnereinknél és egyre több üzletben is, védőgázas csomagolásban, ami a hosszabb eltarthatóságot biztosítja.

Pizza és melegszendvics

Pizza számtalan feltéttel, melegszendvics (2féle, vagy kívánság szerint bármilyen, amit a készlet elbír), helybenfogyasztásra lehetőséget biztosítunk.

Diétaválasztó

Ha Önnek nem csak gluténmentes diétát kell tartania, hanem érzékeny a tojásra, a tejre vagy más allergénre, esetleg cukorbeteg is, akkor a diétaválasztóban megtalálhatja az ön által fogyasztható termékeket. Annyi a dolga csupán, hogy a jobb felső sarokban található nagyítóra kattintva a megjelenő allergének közül jelölje meg azokat melyeket az étrendjéből ki kell iktatnia és meg is jelennek azok a termékek melyeket fogyaszhat. Tovább szűkítheti a keresést ha kulcsszót is megad.

Tanácsadás

Ha az ember lányáról kiderül hogy lisztérzékeny, minden információt megszerez, hogy az élete ne forduljon fel fenekestül „egy diéta” miatt, azonban vannak fontos törvényszerűségek amire nem gondol történetesen az hogy a gluténmentes diétát nagyon szigorúan be kell tartani, és egész életen át tart. Ha szeretne többet olvasni a diétáról oldalunkon megteheti. Webáruházunkban nem csak vásárolni tud, hanem minden fontos információt elolvashat a lisztérzékenységről és a gluténmentes diétáról. Küldetésünknek tekintjük, hogy segítsünk a lisztérzékeny embereken és ellásuk Őket tanácsokal, információval, receptekkel és az étkezésükhöz szükséges megfelelő minőségű és kedvező árú élelmiszerrel.

Áruházunkról

Élelmiszerallergia szaküzletünk a lisztérzékeny emberek számára biztosít gluténmentes élelmiszereket alapanyagok és késztermékek formájában. Vásárlóink személyesen és webáruházunkban is megvásárolhatják termékeinket. Küldetésünk, hogy információval, tanácsokkal, receptekkel és kiváló minőségű, kedvező árú termékekkel lássuk el vásárlóinkat!

Kapcsolat

+36 23 / 441 465
Budaörs, Szabadság út 14-2.
glutenmentesbolt@gmail.com
Nyitvatartás:
hétfő-péntek: 8:00-18:30
szombat: 9:00-13:00
vasárnap: zárva

Twitter

Facebook