Széchenyi 2020

a kedvezményezett neve: AMUREX GM Hungária Kft.

a projekt címe: Gyakornoki program az Amurex GM Hungária Kft.-nél

a szerződött támogatás összege: 5 621 348 Ft

a támogatás mértéke (%-ban): 80%

a projekt tartalmának bemutatása: Jelen pályázat keretében egy fő cukrászt (34 811 01), valamint egy fő pizza szakácsot (31 811 04) kívánunk alkalmazni és az ő munkakörülményeiket megteremteni.  A vállalati kapcsolattartói munkakört a Nyugati téri bisztrónk vezetője, Rákosi Lilla fogja ellátni.

A gyakornokok munkavégzéséhez az alábbi eszközök beszerzését valósítjuk meg:

- kombinált merülőmixer-habverő-dagasztógép, 30 literes

- 7 GN 1/1 kombipároló sütő

- 10 GN1/1 kombipároló sütő

Ezek a gépek nagyobb mennyiségű és jobb minőségű péktermékek előállítására alkalmasak, ezáltal az eladható áruk mennyisége is növekszik, így mind a termelésben, mind az értékesítésben kapacitásnövelésre van szükségünk.

A gyakornokok munkaerőpiaci értéke növekszik a projekt során, hiszen az elméleti tudásuk mellé gyakorlati is társulni fog. Mint látható, maximális kihasználtságon működünk, így intenzív munkavégzés elé néznek a leendő munkavállalóink, amely során a legrövidebb idő alatt sajátítják el rutinszerűen a munkavégzésükhöz szükséges tudnivalókat.

A projekt számszerűsíthető eredményei: 2 fő gyakornok alkalmazása, 1 fő vállalati kapcsolattartó alkalmazása, eszközbeszerzés, kötelező nyilvánosság biztosítása, kötelező adminisztrációs tevékenység végzése.

a projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.10.17.

projekt azonosító száma: VEKOP-8.3.2-18-2018-00087

infoblokk_kedv_final_cmyk_erfa_tn2.jpg