Mester Család Optimum Kkt.

mester_aranka

Családias hangulatú lángossütés Mester Arankával

A cég jogelődje 1990-ben alakult Mesterné Bagó Aranka, és Mester Miklós vezetésével. Kezdetben szörpök előállításával foglalkoztak, majd élelmiszeripari üzemek tervezése, beüzemelése, anyagellátása lett. Az új profil kialakítását megkönnyítette a az általunk kifejlesztett új élelmiszerekre kapott két Foodapest díj és a 20 év termékfejlesztői munkájával kialakított jó hírnév. A gluténérzékenységgel 2005-ben találkoztak, amikor lányuknál lisztérzékenységet diagnosztizáltak.


Kész a finom kalácsMivel ekkor a választék igen hiányos volt a diagnosztizálás után egy évvel maguk kezdtek gluténmentes termékeket gyártani.

kalács

Kész a finom kalács


Az elmúlt pár évben családi vállalkozásból nagyüzem lett ahol nem felejtik el, hogy mik az igazán keresett termékek, amiknek nincs gluténmentes változata. Számos péksüteményt, kenyeret, desszertnek valót készítenek, de választékukban megtalálható a fagyasztott gombóc, gnocchi, vagy az almás rétes természetesen gluténmentesen. Számos termékük kapható tej-, tojásmentes változatban, esetenként diabetikus kivitelben is. A gluténmentes termékeik között helyet kaptak az instant levesek, és különböző szószok, valamint a cukrászsütemények is. A cég sikerét az is bizonyítja, hogy a választék egyre nő.